‘Ontdekboek van je leven’ maken in Dwingeloo

Thirza Hooijsma uit de Wijk.
Thirza Hooijsma uit de Wijk.
Foto: Eigen foto

Dwingeloo – Vanaf 5 april kunnen liefhebbers in dorpshuis Over Entinghe in Dwingeloo werken aan ‘Het ontdekboek van je leven’. Onder begeleiding van biografisch coach Thirza Hooijsma kijkt de deelnemer terug op het leven en geeft hij of zij betekenis aan gebeurtenissen en belangrijke momenten.

Dat doen ze door verhalen te delen, te schrijven, te tekenen, te schilderen, collages te maken en foto’s te gebruiken. De bijeenkomsten zijn op vrijdag 5 en 19 april, 10 en 24 mei, 7 en 21 juni van 10.30 tot 12.30 uur. Iedereen kan meedoen. Goed kunnen schrijven of tekenen is niet belangrijk. Er is ruimte voor 8 deelnemers. Meedoen kost € 150,- Aanmelden kan via [email protected] of [email protected] onder vermelding van: Ontdekboek van je leven, naam, adres en telefoonnummer. Meer informatie www.cultuurklik.nl.

Buigrafiek

Thirza Hooijsma uit De Wijk volgde de opleiding voor biografisch coach bij het instituut voor Biografiek. Ze vertelt: ‘Werkend aan het boek ontdek je waar jouw leven eigenlijk over gaat, het verhaal achter het verhaal van jouw leven. Wat waren jouw successen, wat gaf je verdriet, wat gaf je vreugde, wat heb je bereikt, wat inspireerde je? Voorbeelden van vragen waarmee we aan de slag gaan. Ik ervaar steeds weer dat bezig zijn met het ontdekboek van je leven mensen inzicht geeft en gebeurtenissen een plek geeft. En dat brengt mensen rust en evenwicht en draagt bij aan je gevoel van eigenwaarde.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen