Lokaal FNV Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel huldigt jubilarissen

Jubilarissen van de FNV.
Jubilarissen van de FNV.
Foto:

Havelte – Afgelopen zaterdag heeft Lokaal FNV Zuidwest Drenthe – NW Overijssel haar jubilarissen gehuldigd. De jubilarissen kwamen uit de gemeenten De Wolden, Meppel, Steenwijk en Westerveld.  De bijeenkomst werd gehouden bij De Veldkei in Havelte.

Vanaf 09.30 uur werden de jubilarissen van harte welkom geheten om de insignes in ontvangst te nemen. Dat was de eerste huldiging dit jaar. Er volgen nog een tweetal huldigingen later dit jaar. Nadat de jubilarissen van koffie/thee en traktatie waren voorzien, opende Jacob Hartsuiker de bijeenkomst en hete de jubilarissen van harte welkom. Na zijn openingstoespraak gaf hij het woord aan de Vakbondsbestuurder Eddy Veltink. Hij ging onder andere in op de ontwikkelingen van de laatste jaren en de sterke stijging van de prijzen van bijvoorbeeld boodschappen en energie en geëiste loonsverhogingen. Mede als gevolg van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en het Midden-Oosten.

Onder het genot van een drankje werden de insignes opgespeld door de Vakbondsbestuurder. Bij het opspelden van de insignes maakte bestuurslid van Lokaal FNV ZW, Johan Logtenberg, foto’s en die kunnen over ca. 2 weken https://worden bekeken op https://zwdrenthe-nwoverijssel-fnv.nl  (tabblad foto’s). Het aantal aanwezige jubilarissen bedroeg 33 en als volgt verdeeld: 25 jaar lidmaatschap: 7 leden; 40 jaar lid: 9 leden; 50 jaar lid: 7 leden; 60 jaar lid 3 leden; 70 jaar lid 5 leden en 75 jaar lid: 2 leden. De jubilarissen die niet aanwezig konden zijn wordt het insigne toegezonden of persoonlijk bij hen thuisgebracht.

Verder waren aanwezig van Lokaal FNV ZW Drenthe NW Overijssel Ria Dijkstra, Gerard Mulder en Johan Logtenberg. Tevens was vakbondsbestuur Albertha Hofma aanwezig. Na de huldiging genoten de jubilarissen van een uitgebreide lunch.  Bij het vertrek ontvingen de jubilarissen of hun partner nog een prachtig boeket bloemen. De jubilarissen kunnen terugzien op een geslaagde en gezellige bijeenkomst.

Verslaglegging en de groepsfoto is gemaakt door Johan Logtenberg, bestuurslid van Lokaal FNV  ZW Drenthe – NW Overijssel, tevens lid van de werkgroep Jubilarissen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen