Aanmelding voor Mooi Ruinen Run is geopend

Mooi Ruinen Run 2018.
Mooi Ruinen Run 2018.
Foto: Jans Schulting

Ruinen – De Mooi Ruinen Run vindt dit jaar plaats op 22 september, de inschrijving voor het hardloopevenement is inmiddels geopend. Het is geschikt voor jong en oud, start vanaf de Brink en loopt langs de mooiste plekken van Ruinen, zoals molen De Zaandplatte en de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld.

De jeugd loopt op en rond de Brink. Deelname kan door voorinschrijving. De voorinschrijving kan tot en met vrijdag 20 september via www.inschrijven.nl.  Kosten voor deelname zijn € 4.00 (jeugd) en € 9.00 (volwassenen). Na-inschrijven kan ook nog op 21 september en 22 september tot een half uur voor de wedstrijd, via www.inschrijven.nl, maar dan zijn de inschrijfkosten aangepast. Kosten voor deelname zijn dan  € 6,00 (jeugd) en € 15,00 (volwassenen). De jeugd, (leeftijd t/m 15 jaar) start vanaf 12.30 uur met de 800 en 1.600 meter. De start van de 5 en 10 kilometer is om 14.00 uur.

Trainingstraject

Dit jaar is er ook een mogelijkheid om te trainen voor de Mooi Ruinen Run, vanaf 10 juli tot en met 18 september. Een trainingstraject richting de 5 of 10 kilometer voor alle niveaus: van starter tot geoefende loper. Deelnemers krijgen een schema naar wat ze kunnen en qua tijd vrij willen maken. Daarnaast traint de deelnemer op de woensdagavond (start vanaf Bezoekerscentrum op de Benderse) mee. Tijdens deze training komen loopscholing, interval, stabiliteitsoefeningen en uiteraard gezellig lopen. Dit alles voor slechts      € 25.00, inclusief startbewijs voor de Mooi Ruinen Run.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen