Cultuur in dorpshuis Over Entinghe voor jong en oud

Firma Ziel en Zaligheid.
Firma Ziel en Zaligheid.
Foto: Persfoto

Dwingeloo – Dorpshuis Over Entinghe staat komend weekend in het teken van cultuur. Zondagmorgen 4 februari om 10.30 uur kunnen kids van 4-9 jaar zich uitleven in het schilderen van een ‘Kleurrijke Lente’. Entree is € 3,50, (groot)ouders gratis.

Rondje Cultuur brengt die middag om 15.00 uur een prachtig muzikaal programma met de Firma Ziel en Zaligheid’, bestaande uit Rob Chrispijn, Jan Borger en Jolien Damsma. Het zijn bekende namen uit de Nederlandse theaterwereld, Rob Chrispijn is tekstschrijver voor onder andere Herman van Veen.

In ‘Een Goed Gesprek’ is fotograaf en verhalenverteller Jan van der Greef te gast. Zijn werk is meervoudig bekroond onder andere in de prestigieuze wedstrijd ‘Wildlife Photographer of the Year’. Natuurfoto’s van hem zijn op dit moment te zien in Over Entinghe. En natuurlijk is er ruimte voor ontmoeting met een hapje en een drankje. Rondje Cultuur start om 15 uur (inloop v.a. 14.30 uur). De entree is € 12,50 p.p. incl. een kop koffie/thee en iets lekkers. Aanmelden heeft de voorkeur, dat kan bij: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen