‘Happen en trappen’ op Koningsdag in Wilhelminaoord 

Picknickmand erbij!
Picknickmand erbij!
Foto: Pixabay / Jill Wellington

Wilhelminaoord – Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is er van alles te beleven in Wilhelminaoord. Vanaf 14.30 uur zijn er rond het dorpshuis allerlei leuke activiteiten voor kinderen zoals een springkussen, spelletjes, rommelmarkt, rad van fortuin met leuke prijzen en meer! Het dorpshuis is voor iedereen geopend voor een drankje.

De ‘Happen en trappen’ fietsroute kan op eigen gelegenheid worden gedaan. Er is een mini en een maxi-route uitgezet. De miniroute is 10 tot 15 km en gaat onder andere langs een speeltuin. Iedereen krijgt wat te eten en drinken mee om te picknicken. Deze route is ook geschikt voor kinderen en kost € 1,- per persoon. De maxiroute is ongeveer 30 km lang en gaat langs twee plekken waar je wat lekkers en gezonds krijgt uitgereikt. Deelname aan deze route kost € 5,- per persoon. Opgeven ‘Happen en trappen’ vóór 20 april

De start voor beide ‘happen en trappen’ routes is tussen 12.00 en 14.00 uur vanaf Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord. Opgeven is verplicht en mogelijk tot 20 april. Opgeven kan via www.westerveldverbonden.nu/happenentrappen/ . Vol is vol!

Koningsdag in Wilhelminaoord wordt georganiseerd door een samenwerking van Vitaal Wilhelminaoord e.o., Dorpsgemeenschap Frederiksoord Wilhelminaoord en Ons Dorpshuis Wilhelminaoord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen