Harm en Roelof bij museumboerderij de Karstenhoeve

Harm en Roelof.
Harm en Roelof.
Foto:

Ruinerwold – Harm en Roelof komen weer naar museumboerderij De Karstenhoeve, maar niet op Midzomeravond. Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer komen al op vrijdag 7 juni voor een gezellig optreden. Het is een van de mooiste locaties om te spelen, volgens Harm. Geen podium, maar dicht bij het publiek, want dat geeft de mooiste interactie met de mensen.

Zij gaan in deze voorstelling ‘door dik en dun’. Een mix van oude- en nieuwe nummers. De teksten en de muziek worden zelf geschreven en gecomponeerd. Een avond met Harm en Roelof is een heerlijke mengeling van zeer herkenbare, actuele zaken die op muzikale wijze de revue passeren. Er wordt veel gelachen tijdens de voorstelling, maar er is ook veel ontroering. Hun bekendste nummers ‘Soelawesi’ en ‘De mooiste meid van Sleen’ ontbreken ook deze avond vast niet. Alles uiteraard in het Drents, maar het  is ook een feestje van herkenning voor niet Drentstaligen.

Entree: € 15,00, aanvang 20.00 uur. De deel is open vanaf 19.30 uur. Voor info en reservering: [email protected] of telefonisch 0522-481447.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen