Taribush keert toch nog terug, in kleinere vorm

Foto: Taribush

Toch nog een Taribush bij Lheebroek. Op 12 en 13 augustus vindt in de bossen het Taribush Kleintje Kuna plaats. Na 2019 zou nog eenmalig het grote Taribush Kuna plaatsvinden, maar na twee afgelaste edities vanwege corona besloot de organisatie de stekker er volledig uit te trekken.

Om toch nog een waardige afsluiter te maken leek het Harrie en Marthijn, de mannen achter Taribush, een goed idee om een kleintje kuna te organiseren.

Basis

Het festival gaat terug naar de basis van het Kuna Festival. Niet te veel mensen, geïmproviseerde podia, lekker in de natuur. Voor jong en oud, creatief en een beetje gekkig. Ondertussen staat er op de website een uitgebreid programma. De organisatie heeft zelfs een hoop acts moeten teleurstellen omdat het festival anders weer te groot zou worden. Iedereen die aan het festival deelneemt doet dat als vrijwilliger en daardoor ontstaat een heel relaxt en vrij sfeertje.

Op het festival treden diverse muziek- en theatergezelschappen op. Ook is er kunst en kunnen de mensen deelnemen aan een workshop. Het eetplein staat vol met heerlijke eettentjes. Tickets zijn te verkrijgen via de website van de organisatie (taribushfestival.nl), de tickets voor de zaterdag zijn uitverkocht, maar voor de zondag zijn nog enkele beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen