Boerenveiling op 20 april bij De Veurdeale in Veendijk

Boerenboeldag.
Boerenboeldag.
Foto: Artizzl media / Peter Nefkens

Havelkte – De Historische Vereniging Havelte en omstreken houdt zaterdag een heuse boerenveiling. Vanaf 9.30 uur is het terrein rondom De Veurdeale, Veendijk 2 te Havelte, open om de aanwezige spullen te bezichtigen en de veiling start om 10.30 uur.

Er wordt gewerkt met biednummers en een kavellijst is verkrijgbaar tegen een geringe vergoeding. De entree is gratis. Vanaf een boerenwagen zal veilingmeester Klaas Molenkamp zijn uiterste best doen om de waar aan de man of vrouw te brengen.

Het afgelopen jaar is het bestuur al druk geweest met het inzamelen van allerlei curiosa en waardevolle spullen, aangevuld met ander bruikbaar materiaal. Er is voor ieder wel wat te vinden. De opbrengst komt volledig ten goede aan de vereniging. Het bestuur is op allerlei manieren bezig om de financiën gezond te laten blijven en om het lidmaatschap van de vereniging zo laag mogelijk te kunnen houden. Door de medewerking van de familie Luten van De Veurdeale is het mogelijk om er een echte boerenveiling van te maken. Gelukkig is het goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. De boerenveiling is toegankelijk voor iedereen. Indien u nog iets moois voor de veiling heeft of als u meer inlichtingen wilt, dan kunt u bellen met: 06-22807155 of 0521-518186.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen