Ondernemersfair is dit jaar in Frederiksoord

De muzikale marskramer trok over het hele beursterrein.
De muzikale marskramer trok over het hele beursterrein.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Frederiksoord – De Ondernemersfair in Dwingeloo is alweer een paar maanden geleden. Inmiddels is de organisatie druk bezig met de volgende editie: deze vindt plaats in Frederiksoord in en rondom de Tuinbouwschool.

‘Superblij zijn we met deze prachtige locatie. Dat motiveert enorm om er weer een topfair van te maken’, laat de organisatie weten. De mensen van De proef worden hartelijk bedankt.

De Ondernemersfair is open voor publiek op zaterdag 2 november van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdagavond 1 november is voor de deelnemers het Ondernemerscafé. ‘Met de invulling van de fair zijn we nog bezig, maar er is volop inspiratie en de ideeën vliegen over tafel. Het thema is Winter.’ De organisatie brengt graag het reuzenrad in herinnering. ‘Maar dit jaar blijven we met de voetjes op de vloer, maar hopelijk wel op een bijzondere manier.”

Op dinsdag 16 juli is de eerste informatieavond in De Tippe in Vledder. Meer informatie volgt. Met de website is de organisatie nog bezig, maar binnenkort staat alles weer op www.ondernemersfair.nl Nu al vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen