Wie blijft uit handen van de hunters van Diever?

Foto:
Diever – De Dieverse jacht van Activiteiten organisatie Hart Voor Diever staat op het programma. Deze vindt plaats op zaterdag 18 mei om 19.00 uur. Aanmelden kan tot en met 14 mei), leefijd vanaf 16 jaar.
De Dieverse jacht is een variant gebaseerd op het televisieprogramma #HUNTED. Er zijn teams van vier personen nodig en deze gaan lopend door het dorp om opdrachten te voltooien en zoveel mogelijk punten te verzamelen, Maar pas op, er zijn Hunters op zoek naar de teams. ‘Wordt jij gefotografeerd of gefilmd en kan het hoofdkwartier jullie hierin herkennen dan kost dit je punten.’
Om 19.00 zullen alle teams tegelijkertijd starten op ene nader bekend te maken locatie, zodat de Hunters dit ook niet weten. Dan hebben de teams twee uur de tijd om opdrachten te voltooien en op de aangegeven tijd op het extractiepunt te zijn.
Het spel speelt zich af in het dorp Diever. Wat zijn de deelnemers nodig? Een telefoon met internet zodat opdrachten kunnen worden doorgestuurd, een team van vier personen, veel enthousiasme en €10 inschrijfgeld per team.
Teams aanmelden kan per mail met daarin jullie teamnaam, telefoonnummer dat gebruikt wordt tijdens de Hunt. Let op: mag maar van één teamlid en dit wordt de hele jacht gebruikt. Verder de namen van de teamleden.
Opgeven kan via: [email protected] met als onderwerp Dieverse jacht.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen