De Tamboer start Culturele Business Club

Pieter Bas Rebers en Harry Weitering.
Pieter Bas Rebers en Harry Weitering.
Foto:

Hoogeveen – De Tamboer presenteert met ingang van september 2024 een nieuwe Culturele Business Club. Een Business Club voor bedrijven met een duidelijk maatschappelijk karakter, waarvan een deel van de bijdrage rechtstreeks ten goede komt aan een maatschappelijk doel; cultuur brengen naar mensen waarvoor cultuur niet vanzelfsprekend toegankelijk (meer) is.

Deelname aan de Culturele Business Club geeft de mogelijkheid om in een ongedwongen setting zelf het zakelijk netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. Uitgebreide informatie over de voordelen voor bedrijven of over de kosten van een lidmaatschap is te vinden op detamboer.nl.

De Culturele Business Club betekent voor De Tamboer meer zichtbaarheid, binding en mogelijkheden op de zakelijke markt. De maatschappelijke bijdragen van leden zorgen voor meer gelden ten behoeve van maatschappelijke projecten. Een lid van de Culturele Business Club geeft een financiële impuls aan De Tamboer en daarmee mede-impact aan de stad en regio Hoogeveen.

Aanmelden of meer informatie ontvangen, kan via Harry Weitering, via [email protected].

Meer informatie: https://detamboer.nl/zakelijk-verhuur/culturele-business-club of  [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen