Koloniestappers, -trappers of -renners in Wilhelminaoord

Het Koloniepad, wandelen door Drenthe.
Het Koloniepad, wandelen door Drenthe.
Foto:

Wilhelminaoord – Wie goede voornemens heeft, kan nu in actie komen. Vanaf Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord starten verschillende beweeggroepen. Iedereen is welkom en kan op eigen niveau deelnemen.

Tot en met maart (en vanaf november) kan iedereen op de donderdagen in de oneven weken mee wandelen met de koloniestappers, er wordt gewandeld door de mooie omgeving en natuur. De activiteit start om 14.00 uur vanaf Ons Dorpshuis. Opgeven is niet nodig, voor vragen kan er contact op worden genomen met de beweegcoaches van de gemeente Westerveld via het e-mailadres: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl

Kolonietrappers

Van april tot en met oktober is er in tevens op donderdag in de oneven weken de mogelijkheid om mee te fietsen met de kolonietrappers. Er wordt een mooie route gefietst en er wordt ergens gestopt om wat te drinken. Ook deze activiteit start om 14.00 uur vanaf Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord.

Kolonierenners

Wil je (weer) beginnen met hardlopen of gewoon gezelliger samen rennen, doe dan mee! “Te hoog niveau? Onzin! Er wordt gezorgd dat iedereen op eigen niveau kan deelnemen.” Ook is er de mogelijkheid om te trainen voor alle afstanden van de kolonieloop. Elke zondag om 10.00 uur vanaf Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord. Opgeven kan bij Merlijn Enserink: [email protected]

De werkgroep Vitaal Wilhelminaoord e.o. wil graag weten waar behoefte aan is op het gebied van bewegen bij de inwoners van Wilhelminaoord, Frederiksoord en Nijensleek. U kunt ons helpen door de enquête in te vullen op westerveldverbonden.nu/behoeftepeiling/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen