Gastoptreden band Enkmen bij het Vriendenconcert  Mannenkoor Uffelte

Mannenkoor Uffelte.
Mannenkoor Uffelte.
Foto: Alex Kuiper

Uffelte  – Zondagmorgen 28 april vindt er weer een uniek optreden plaats in café restaurant Frederikshaven aan de Rijksweg in Uffelte. Dan geeft het Mannenkoor Uffelte, samen met de band Enkmen, een koffieconcert. Dit concert, waarbij de ”Vrienden van het Mannenkoor Uffelte” vrij entree hebben, belooft veel goeds.

Temeer daar het koor, onder de bezielende leiding van dirigent Bert Koster, ook dit jaar weer een aantal mooie nieuwe liedjes heeft ingestudeerd. En er wordt altijd geprobeerd, om een extra dimensie te geven aan de concerten, door een combinatie te maken met bevriende koren of muzikanten. Dit keer is dat de 5-koppige band Enkmen, die een gevarieerd repertoire brengen van blues en rock (maar dan op een kalme manier, het is immers zondagmorgen) met nummers als Windows of my eyes van Cuby & Blizzards en Down by the River van Neil Young.

Gevarieerde morgen

Het belooft volgens het koor een fantastisch mooie en gevarieerde morgen te worden, met prachtige koorzang en een mooi optreden van Enkmen, met hun blues en rock liedjes. De entree voor dit unieke optreden voor niet-vrienden is slechts € 7,50 per persoon.

Het Mannenkoor Uffelte bestaat uit mannen uit Uffelte, maar ook uit omliggende dorpen als Havelte, Wittelte, Ruinerwold, Ruinen, Hees en zelfs uit Steenwijk. Het koor heeft een zeer gevarieerd repertoire, waarbij het zingen van liedjes in de eigen Drentse streektaal, een belangrijk onderdeel is. En daarnaast staan er vele heel gezellige Nederlandstalige liedjes op het repertoire, maar ook wordt er Engels en Duits gezongen. Wie daar belangstelling voor heeft, is welkom om een keer (gratis) mee oefenen of luisteren op maandagavond in De Frederikshaven te Uffelte, de thuisbasis van het koor.

Het concert begint zondag 28 april om 11.00 uur. (zaal open 10.30 uur). Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Roelof de Jonge, tel. 06-30257990 en bij Kor Reins, tel. 0521-351330.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen