Kroeg tot Kroegloop kiest GigaG-festival in Pesse als goed doel

Kroegloop voor GigaG-festival Pesse.
Kroegloop voor GigaG-festival Pesse.
Foto: Eigen foto

Ruinen – Ieder jaar kiest de organisatie van de Kroeg tot Kroegloop een goed doel om het financiële resultaat van de loop aan over te maken. De editie van 2024 is het goede doel het GigaG-festival te Pesse. Op donderdagavond 23 mei treedt een aantal topartiesten op voor mensen met een beperking.

Voor de 15e keer zal dit festival plaatsvinden en voor de 15e keer wordt dat volgens de organisatie een groot succes, want zo is het steeds gegaan. Ook in 2016 had de organisatie van de Kroeg tot Kroegloop voor dit festival gekozen. ‘We hadden geen enkele twijfel om er dit jaar weer voor te kiezen’,  aldus voorzitter Henk Oosterveen van de organisatie. De wederzijdse waardering voor beider initiatieven is groot.

De Kroeg tot Kroegloop wordt gehouden op zaterdag 16 maart. De start is om 16.00 uur bij café de Kastelein te Ruinerwold en na 9,4 km is de finish bij café Brinkzicht (Hees) te Ruinen. Hier zal ook de prijsuitreiking plaats vinden. Deelname is vanaf 16 jaar en de organisatie rekent op veel deelnemers. Tegen een kleine vergoeding kan men teruggebracht worden naar de startplaats. Voor meer informatie www.kroegloop.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen