Video: wie herkent deze man die een Meppeler jongen mishandelde?

Meppel – In de nacht van 2 op 3 december heeft er een mishandeling plaatsgevonden in de buurt van de Grote Kerkstraat in Meppel. Toen een minderjarige jongen een horecagelegenheid voorbijliep werd hij nageroepen en vervolgens achtervolgd door een groep van drie personen.

Hij wordt aangesproken en krijgt uit het niets een klap. De klap resulteert uiteindelijk in een gebroken kaak. Na de mishandeling is het minderjarige slachtoffer gevlucht. Het letsel was zo ernstig, dat het slachtoffer naar het ziekenhuis moest.

Omstreeks 00:30 uur vervolgt de groep, inclusief de verdachte die de klap uitdeelde, hun weg naar een nabijgelegen horecagelegenheid aan de Grote Kerkstraat. Op camerabeelden is de verdachte duidelijk te zien. De poltie is op zoek naar een verdachte met het volgende signalement:

  • een man van ongeveer 18-25 jaar oud
  • donker blond haar
  • zwarte gewatteerde jas met bontkraag
  • zwarte broek
  • zwart witte sneakers

Herken jij de man, wellicht aan zijn kleding of manier van lopen? Was jij in de omgeving van de Grote Kerkstraat in de nacht van 2 op 3 december? Heb je informatie die van pas kan komen voor ons opsporingsonderzoek en heb je ons nog niet gesproken? Meld dit dan bij de politie. Dit kan via 0900-8844. Anoniem je informatie melden kan via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen