15 Jaar Talent Westerveld: 'Bij ons zien we elkaar én voelen we ons gezien'

07 okt , 16:02 Nieuws
wes talent groepsfoto
Eigen foto
Dwingeloo - De jaarlijkse Talentdag van Stichting Talent Westerveld, die vrijdag plaatsvond in Grand Café De Brink in Dwingeloo, had een bijzonder tintje. De onderwijsstichting vierde haar 15-jarig bestaan. Meer dan 120 medewerkers kwamen samen voor een inspirerende dag vol teambuilding en verbondenheid.
Na een periode van uitdagingen voelde deze Talentdag extra waardevol. De dag begon met een hartelijk welkomstwoord van interim-bestuurder Zweers Wijnholds, die de kernwaarden, visie en missie van de stichting met het woord “vertrouwen” onderstreepte én de centrale boodschap meebracht dat we alles te allen tijde voor de kinderen doen. Hij sloot zijn toespraak af met een ontroerende videoboodschap waarin de woorden en beelden van dankbare leerlingen de missie voelbaar maakten door de hele zaal: "Bij ons zien we elkaar én voelen we ons gezien."

Interactieve inspiratieshow

Een van de hoogtepunten van de dag was de interactieve inspiratieshow, waarin medewerkers op humoristische wijze werden aangespoord stil te staan bij hun talenten en hun bijdrage aan het team. Dit zorgde voor een mooie balans tussen lachen, leren en verbinden. Tijdens de heerlijke lunch was er ruimte om ervaringen te delen en elkaar beter te leren kennen.
’s Middags ontdekten de deelnemers hun muzikale talenten tijdens een creatieve workshop. De dag werd afgesloten met een informele borrel, waar onder het genot van een hapje en drankje werd nagepraat over de inspirerende activiteiten en inzichten.
Deze bijzondere dag benadrukte hoe belangrijk het is om elkaar te blijven zien en te voelen dat je gezien wordt. Samen vormen alle aanwezigen, waaronder acht scholen, serviceteam, college van bestuur, GMR en de raad van toezicht, de solide basis van de missie en visie die Stichting Talent Westerveld richting geeft voor de toekomst.