Duurzame ondernemers presenteren zich in Frederiksoord, tevens Pop-Up Expo

29 nov 2023, 9:10 Nieuws
frederiksoord duurzame ronde
Frederiksoord – In de voormalige tuinbouwschool van Frederiksoord is op 1, 2 en 3 december een Pop-Up expositie te bekijken van 27 kunstenaars die werkzaam zijn in Drenthe. Er zijn die drie dagen tussen 11.00 en 17.00 uur meer dan honderd werken te bekijken.
Op zaterdag 2 december is het mogelijk om tussen dezelfde tijden kennis te maken met duurzame ondernemers uit de regio. Die dag is er namelijk ook ‘De Duurzame Ronde’, waar 17 ondernemers hun lokale duurzame producten presenteren. Bezoekers kunnen een breed scala aan tweedehands kleding, verfrissende cider, lokale kunst, planten, lokale voedselproducten en brocante treffen. Bovendien is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in het pand.
In de oude school aan de Majoor van Swietenlaan 15 is vanaf vrijdag 1 december veel kunst te bekijken, onder meer van kunstenaars als Maria Berkhout, Kitty Boon, Nicoline Goris, Loes Heebink en Peter Veen, om er maar een paar te noemen. De kunst is uiteraard ook direct te koop gedurende deze drie dagen.