Tourist Info Westerveld zoekt enthousiaste vrijwilligers

24 jun , 10:11 Nieuws
pn nightbiker dwingeloo
Dwingeloo - Nu veel bezoekers de weg naar Drenthe hebben gevonden, is het aan Tourist Info Westerveld om hen wegwijs te maken in de natuurrijke gemeente. ‘Samen met onze mooie buurgemeenten vormen we een uniek gebied, wat we graag willen uitdragen naar onze gasten. We zijn dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hier hun bijdrage aan willen leveren’, aldus het bestuur van Tourist Info Westerveld.
Wie het leuk vindt om gasten te ontvangen, informatie te verstrekken, informatieve kaarten en leuke souvenirs te verkopen, waarbij je zelf aan kunt geven welk dagdeel van de week je beschikbaar bent, kan zich melden. ‘We bieden een leuke vrijwilligersbaan als gastvrouw/gastheer, waar wij jouw ervaring graag verwelkomen.’
Er wordt specifiek gezocht naar nieuwe vrijwilligers voor het TIP-kantoor in Dwingeloo, maar liefhebbers zijn ook welkom om als vrijwilliger dienst te verlenen in één of meerdere andere vestigingen, met ieder een eigen karakter. Dat zijn Diever, Dwingeloo, Havelte en Frederiksoord.
Meer informatie over de TIP-kantoren is te vinden op www.drenthedichtbij.nl
Wie wil? Mail dan naar [email protected] . of bel 06-39435026, Anita Warries, Office-manager TIP kantoren Westerveld.