Eerste leefstijldag bij Ludis Personal Gym in Dwingeloo

Het team van Ludis.
Het team van Ludis.
Foto: Persfoto

Dwingeloo – Voor de eerste keer organiseert Ludis Personal Gym in Dwingeloo een uitgebreide leefstijldag. Op zaterdag 11 mei is iedereen van harte welkom in het pand van Ludis aan de Nijverheidsweg 27a in Dwingeloo.

„Dit is onze eerste leefstijldag, vorig jaar hebben we een open huis gehouden. Wij vinden vitaliteit enorm belangrijk. Bewustwording, voeding en ademhaling bijvoorbeeld krijgen bij ons volop aandacht”, vertelt Rogier Snijder van Ludis.

De leefstijldag duurt van 10.00 tot 14.30 uur. Direct aan het begin zijn er drie onderdelen: pump, bootcamp en LITT, allen tot 11.00 uur. De hele dag zijn er gratis InBody-metingen, om 10.30 uur is er een lezing over gezonde voeding, aansluitend is er ook een proeverij van gezonde voeding en om 13.30 uur is er een uurtje mindfullness.

LIIT, staat voor low intensity interval training. Het is een viriatie op de HIIT (high intensity interval training), die voor veel mensen wel bekend is. Deze les heeft een iets lagere belastbaarheid waardoor hij toegankelijker is voor mensen met klachten of een (nog) minder conditie. De les is heel wisselend en je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid! Een veelzijdige les al met al.

De nodige specialisten

„We zijn drie maanden bezig geweest om dit allemaal voor te bereiden en hebben de nodige specialisten klaarstaan om de mensen advies te geven. Het is een eindopdracht van onze stagiaire die hier inmiddels ook werkt. We proberen als sportschool een compleet pakket aan te bieden”, legt Snijder uit. Vitaliteit is volgens hem zeker een trend aan het worden, in Dwingeloo zijn ze er nu een maand mee bezig. Belangstellenden kunnen zich inschrijven, maar er is ook vrije inloop. Voor leden en introducées is de deelname aan alle activiteiten gratis, niet-leden kunnen zich aanmelden bij Ludis.

Info: www.ludisdwingeloo.nl

Lees ook : Alles over zorg en gezonder leven op de Zorg- en Welzijnsmarkt in Dwingeloo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen