Zonnige clubkampioenschap bij AVD Dwingeloo

06 okt , 10:37 Sport
dwingeloo clubkampioenschappen avd
Dwingeloo - Leden van de atletiekvereniging uit Dwingeloo (AVD) hebben zaterdag de eerste Clubkampioenschap in twee jaar tijd gehouden. Voor de een was het de eerste keer en voor de ander voelde het als een gewone wedstrijd.
Jongens en meisjes van verschillende leeftijden deden mee aan deze leuke gezellige middag, waarbij ze geluk hebben gehad met het prachtige weer. Er waren zes onderdelen waar de leden hun beste prestaties konden laten zien: sprinten, verspringen, hoogspringen, kogelstoten, vortex/speer werpen en duurloop.
Na een spannend einde van de 600 of 1000 meter hardlopen, was het tijd om alle scores bij elkaar op te tellen. Alle deelnemers kregen een mooi diploma met hun tijden en afstanden mee naar huis. De podiumplekken waren voor Bente Dalemans (1), Suus Bruulsema (20 en een gedeelde derde plek voor Kato Smits en Eline Keus.
Met deze clubkampioenschappen komt er ook gelijk een einde aan het baanseizoen en staan de komende maanden in het teken van crossen en indoorwedstrijden. Op maandag en woensdagavond wordt altijd getraind, iedere liefhebber kan daar aansluiten. Voor meer informatie: trainster Andrea Popkema 06-23051409 of [email protected]